۹ شهریور ۱۳۸۳، ۱۰:۴۳

شهردار تهران:

دشمن مي خواهد با تهاجم فرهنگي ، ارتباط جوانان را با گذشته قطع كند

شهردار تهران گفت: تهاجم فرهنگي به معني استفاده از نوع خاصي از پوشش و غيره نيست بلكه در اين تهاجم، قطع ارتباط نسل جوان با پيشينه تاريخي و ناكارآمدي مديران جامعه هدف اصلي است .

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، دكتر محمود احمدي نژاد با اعلام اين مطلب در همايش " نقش خدمت رساني و پاسخگويي در كارآمدي جمهوري اسلامي ايران "، شهيدان رجايي و باهنر را الگوهاي جاويدان مديريت انقلابي و اسلامي دانست و افزود: در طول 25 سال گذشته به ميزان نزديكي يا دور شدن از نگاه و منش اين شهدا ، شاهد بالندگي و موفقيت و يا آسيب ديدگي بخش هاي مختلف بوديم.

وي در ادامه با اشاره به تبعات دوري از نگاه و منش شهيد رجايي در لايه هاي مختلف مديريتي جامعه ، تصريح كرد: اوج مظلوميت انقلاب اسلامي است كه برخي از مديران و مسئولان جامعه علي رغم توان بالاي نظامي ، اقتصادي و اجتماعي جامعه امروز ايران گرايش به تسليم شدن در برابر خواست دشمنان انقلاب دارند در حاليكه شهيد رجايي در بحبوحه انقلاب و جنگ تحميلي علي رغم وجود تمام مشكلات ، پايان يافتن ذخاير نظامي را آغاز جنگ واقعي ملت ايران با دشمنان مي دانست.

شهردار تهران در ادامه افزود: دشمنان دو قشر جوان و مديران جامعه را مورد تهاجم فرهنگي خود قرار داده است ، تا با قطع ارتباط جوانان با گذشته ، آنها را به افرادي مطيع  و فاقد حافظه تاريخي تبديل كرده وآنها را وادار كنند كه در نوع  لباس ، واژه ها ، حرف زدن و غيره از ديگران اقتباس كنند.

به گفته وي مديران جامعه نيز مانند جوانان در معرض موج سنگين هجوم دشمنان قرار دارند و بروز رفتارهايي چون الگو گيري از خارج مرزها ، پيگيري جهت تحقق دموكراسي از نوع رايج آن در دنياي غرب، بي توجهي به مردم ، تلاش براي كسب منافع مادي دردوره مديريت و غيره از سوي برخي از مديران نماد اين تهاجم دشمنان مي باشد.

وي با استناد به سخنان مقام معظم رهبري ، تنها راهكار مقابله با هجوم دشمنان عليه مديريت ها را خدمتگزاري و پاسخگويي به مردم  دانست و افزود:عرصه هاي اجرايي حاكم بر مردم نيستند بلكه وظيفه آنها خدمتگزاري است و خدمتگزاري بدون ارتباط ، مشاركت و پاسخگويي به مردم امكان پذير نيست.

شهردار تهران اضافه كرد: ارتباط با مردم مستلزم برقراري روابط عاطفي با آنها بوده و در نتيجه مديران بايد از نزديك آثار تصميمات خود بر زندگي شهروندان را لمس كنند ، البته در كنار اين مشاركت بايد در مقابل صرف و هزينه امكانات و اختيارات مردم پاسخگوي آنها نيز بود.

به گفته وي امروز در بخش هاي اجرايي ، هزينه هاي مصرفي و حاشيه اي مديران به مراتب بيشتر از  هزينه هاي سرمايه گذاري است ،  زيرا پاسخگويي وجود ندارد و در صورتي كه مديران در برابر صرف هر ريال ملزم به پاسخگويي باشند هزينه ها نيز كاهش مي يابد.

وي در خصوص نحوه و تدابير شهرداري تهران براي پاسخگويي به افكار عمومي گفت: دست هايي در كشور فعال هستند تا ذهن ، اراده و توان مديران را از خدمتگزاري به سوي مسايل حاشيه اي و جنجال هاي بي حاصل سوق دهند ، در نتيجه يك كار كوچك را به جنجالي بزرگ تبديل مي كنند.

دكتر احمدي نژاد در خاتمه با انتقاد از فراموش شدن اصل نظارت عمومي از طريق امر به معروف و نهي از منكر اظهار داشت: نظام اسلامي متعلق به همه مردم است ولي الان اين احساس مالكيت در بين مردم ضعيف شده و بايد مجددا احيا شود، ولي برخي از مديران از زنده كردن آن مي هراسند در حاليكه لذت آن ازساختمان ها و ماشين هاي چندين ميليوني و زندگي اشرافي بيشتر است.     

کد خبر 107759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha